lørdag den 15. september 2012

Tak for nogle hyggelige timer i forbindelse med Kunsten i bevægelse.

Kære alle.
Tak for nogle hyggelige timer i forbindelse med Kunsten i bevægelse.

Tak til Kibæk Mølle for brugen af jeres dejlige lokaliteter, som blev meget rost meget af kunstnerne, de gav tit positive udtryk for området, naturen omkring møllen, det var bare ideelt at det kunne lade sig gøre.

En kæmpe tak til Alhuset leder, og de frivillige deroppe, som har hjulpet, med etablering af soveområde for kunstnerne, hjulpet med madlavning osv.
En hyggelig fællesspisning, hvor vi var samlet med kunstnerne (indtil de gik i seng), en anderledes hyggelig aften, igen med god mad fremtryllet af frivillige i Alhuset og liflige toner fra de altid glade spillemænds instrumenter og sanger.

En kæmpe tak til pigerne, som var med i projektgruppen, Bodil, Lillian, Dorthe, Lise Lotte  og Doris i gjorde en brav indsats. (Undskyld hvis jeg har glemt nogen – så på forhånd også en stor tak til dem)

Det var jo næsten, som jeg husker det fra min spejdertid i FDF, hvor vi var på sommerlejr på ”Firbjerg Sande” Venø, hvor ”tanterne lavede god mad og sørgede godt for os.
Tak for mange gode stunder.

Tak også til kunstnerne og Steen Rasmussen (projektets kunstneriske leder), for et dejligt samarbejde, og det færdige resultat.

Tak til byens borgere, som var med på den ene eller anden måde, kom med plastikflasker, kage og meget mere, det viser sig når vi står sammen om et projekt, så kan tingene lykkedes. Håber I vil kigge forbi Kibæk Krydsfelt (især et rigtigt flot syn om aftenen), Kibæk Skole og Biblioteket, for at se vores nye kunstværker, som Johs Poulsen i talen ved afslutningen i Kibæk, blandt andet sagde; "så var kunstværkerne  Heart værdig" !!!


Vi er privilegeret her i byen, at vi har de muligheder som vi har, ------ jeg var næsten ked af det, da jeg afleverede nogle af de unge i Fabjerg om onsdagen, de skulle sove i telt, være (”set med mine øjne”) et afsides sted, være ude under et halvtag, og vejret blev jo da heller ikke bedre.

Jeg var stolt over, at vi har kunnet byde vores ”gæster” på de forhold de fik her i byen.
Så bliver man rigtig stolt over at bo i et område som Kibæk ”hvor der er muligheder”.
Tak.

Flemming B. L. Johannesen.
Formand for Kibæk Lokalråd
medlem af arbejdsgruppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar