tirsdag den 4. september 2012

Borgere afleverer kunst-effekter i stor stil

Borgere afleverer kunst-effekter i stor stil

Doris Nielsen med noget af det, borgerne har givet til »Kunsten i bevægelse« i Kibæk. Man kan stadig aflevere effekter i Alhuset, på skolen, i hallen og på genbrugspladsen.
Doris Nielsen med noget af det, borgerne har givet til »Kunsten i bevægelse« i Man kan stadig aflevere effekter i Alhuset, på skolen, i hallen og på genbrugspladsen.

Borgere afleverer kunst-effekter i stor stil

Af Mona Maul mom@herningfolkeblad.dk
kibæk De seneste måneder har borgere afleveret forskelligt til det store projekt »Kunsten i bevægelse«, som rammer Kibæk sidst på ugen.
Flasker, syltetøjsglas og andet er lagt på de forskellige opsamlingssteder i byen, og der er brug for det hele. Og mere til.
- Derfor appellerer vi endnu engang til borgerne om at komme med for eksempel flere tomme plastikflasker og syltetøjsglas og alt muligt andet. Det kan sagtens nås endnu, og vi får brug for rigtig meget til de forskellige workshops, der bliver i byen i forbindelse med projektet, siger Doris Nielsen, der er med i landsbygruppen i Kibæk i forbindelse med projektet.
De mange flasker skal den japanske kunstner Sano bruge til et kunstværk i byen. Det skal bygges af plastikflasker i alle mulige nuancer, som bliver oplyst. Kibæks borgere skal være med til at lave kunstværket.
- Vi skal selvfølgelig nok sørge for, at
vi har flasker nok, for der bliver brug for rigtig mange, så kom gerne med flere, siger Doris Nielsen.
Den officielle åbning
I øvrigt var hun og 11 andre forleden til den officielle åbning i Hjerm af »Kunsten i bevægelse«, som finder sted i seks landsbyer i regionen. Foruden Hjerm og Kibæk er det også i Fabjerg, Ulfborg, Kloster og Klovborg.
- Vi mødte nogle af de kunstnere, som også kommer til Kibæk og så, hvordan de arbejdede. Det var fantastisk at se, så der er virkelig lagt op til nogle spændende dage i Kibæk fra på fredag og frem til 11. september, fortæller Doris Nielsen.
Alle kan møde de deltagende kunstnere i Alhuset, Kibæk, fredag aften, hvor de deltager i fællesspisningen og fortæller om sig selv og deres kunst. Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er på torsdag, 6. september, klokken 12.
Aktiviteterne i Kibæk kommer til at foregå i og omkring Kibæk Mølle.
tekst & Foto.
4. september 2012 kl.22:46 Mona Maul / Herning Folkeblad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar