mandag den 17. september 2012

Kunstnerne har leveret nogle spændende kunstværker

17-09-2012
Fra Bodil Kousgaard (medlem af arbejdsgruppen) har vi modtaget dette brev:

Kunstnerne har leveret nogle spændende kunstværker.
Sammen med borgerne fra Kibæk har japanske Sano med flid, akkuratesse og tålmodighed skabt et lysgivende mesterværk af plasticflasker. I en tid, hvor vi sapper rigtig meget, har vi nu et fælles minde, der vidner om fællesskab. Kun ved fælles hjælp, var det muligt at frembringe denne mobile på få dage.

Bertine og Bert har med deres arkiv fået os til at standse op og tænke over, hvad der er væsentligt i vores tid og hvad vi gerne vil give videre til vore efterkommere.

Med sin butik har Lise fået os til at tænke over, hvorledes vi forbruger af Jordens resourcer. Gennem forståelse og bevidsthed kan vi måske få øjnene op og blive bedre til at passe på vores klode.

Høstfesten, skulle måske bare have været kaldt for et Karnevel. Her var det svært at få øje på budskabet fra Kunstnerne. Til gengæld blev optoget bakket fint op af borgere og der var en rigtig god stemning.
 
 Ingen tvivl om at Kunsten i Bevægelse har sat spor og givet nye fællesskaber. Og har sat tanker i gang om vores værdier, både lokalt og internationalt.
Bodil Kousgaard.

FJ/17-09-2012

Ingen kommentarer:

Send en kommentar