mandag den 2. januar 2012

Foto & tekst fra Kibæk – denne gang Alhuset.

Alhuset Kibæk foto FJ









Foto & tekst fra en af Kibæks mange mødesteder, denne gang fra Alhuset, man fristes til at skrive Kibæks Kulturhus.
Alhuset er aktivitetscenteret for byens borgere, her har Lokalhistorisk Arkiv også til huse, Nørklegruppen mødes også her til nogle hyggelige timer sammen, men også med formål at præstere noget med hægle og strikkepindene, som når det er fuldført, kan købes for få penge i Alhusets bod. Cafeaften afholdes af Alhusets brugerforening, tit og ofte er der underholdning med Alhuset husorkester.
Et andet tilbagevendende program er “Højskoledagen”, som altid samler fulde huse, en dag med foredrag, underholdning, m.m., en lærerig dag, hvor der jo selvfølgelig serveres kaffe og hjembagt kage til kaffepauserne, dejlig “hjemmelavet” mad til middagen, Alhuset har et meget velfungerende køkken, som også levere maden til husets forskellige arrangementer, og ikke mindst takket være den store frivillige skare af mennesker som Alhusets leder Doris Nielsen kan “trække på” .
Bridge klubben benytter også Alhuset, Petanque-klubben og Kroket-klubben er også tilknyttet .
Alhuset. Petanquebanerne - end da meget fine baner og gode forhold, findes nogle få meter fra Alhuset. Hvorimod du skal et par hundrede meter fra aktivitetscentret for at finde det fine område med banerne til kroket. Er du til et “pot” Billard, ja så er det også muligt, tilbudene er utallige, så fandt du ikke lige her “dit” område, så mød op og spørg, det findes garanteret (næsten).
Er du/I tilflytter til byen, eller du bor her, måske mangler lidt socialt samvær med et aktivt indhold sammen med andre hyggelige mennesker, ja så er du altid velkommen i Alhuset. Du skal dog være medlem af Alhusets Brugerforening, medlemskabet fås for ganske få kroner, forhør dig venligst om prisen i Alhuset.
fj.2011 28. aug.

(Indlæg fra www.kibæk.com)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar